Bejelentkezés
E-mail cím:
Jelszó:
Regisztráció Elfelejtett jelszó
| Tulajdonostól eladó lakások | Ingyenes lakás hirdetés | MIÉRT? | Kapcsolat | Tippek a sikeres lakáseladáshoz |


Tipus:
Elhelyezkedés:


Kb. ár: Mft
Minimum Szobaszám: db
Körfolyosó kizárva
Távfűtés kizárva
Földszint kizárva
 
 
   
 
eladoalakasom.hu
 
 
Önkormányzati kereső
 
 

 


Adatlap
Krisztinavárosi lakás, mediterrán hangulatban
Krisztinavárosi lakás, mediterrán hangulatban Krisztinavárosi lakás, mediterrán hangulatban Krisztinavárosi lakás, mediterrán hangulatban Krisztinavárosi lakás, mediterrán hangulatban Krisztinavárosi lakás, mediterrán hangulatban Krisztinavárosi lakás, mediterrán hangulatban Krisztinavárosi lakás, mediterrán hangulatban Krisztinavárosi lakás, mediterrán hangulatban
Referencia szám: [000836]
XII. kerület
Krisztinaváros
Alkotás

térképen mutat térképes ingatlankereső

Ár: 32 Millió

Telefonszám:
30-2903105

alapterület: 48 m²
emelet: 4
szobák száma: 1
épület tipusa: tégla lakás
állapota: jó
lift: van
terasz/erkély: van
körfolyosós: Igen
földszint: Nem
parkolás: utcán
fűtés: gázfűtés
tároló:nincs
megtekintve: 2562
A nagyitáshoz klikkelj a képre!

A lakás jelenleg 54 nm-es, terasszal együtt. Tetőtéri lakásról van szó, amelynek építése során kiderült, hogy a belmagasság miatt érdemes még egy szintet kialakítani. Annak idején én ezzel a lehetőséggel nem éltem, ettől függetlenül a fent kialakítható szinten a tetőablakok (2 db, belső udvarra néző) megvannak, illetve a radiátor-kiállások is. Igény szerint a lépcsőfeljárót ki kell alakítani, valamint a tetszőleges burkolásról (parketta, járólap, padlószőnyeg stb.) és a fűtőtestekről még gondoskodni kell az új tulajdonosnak, ha szeretné bővíteni a lakást. Ezzel további 15nm hasznos területtel bővíthető, és belső kétszintessé alakítható a lakás.

A bejárati ajtón belépve rögtön a közös konyha-étkező helyiségbe érkezünk. Innen bal oldalra nyílik egy pici közlekedő, ahonnan a külön wc, a mellette lévő fürdőszoba, és egy tárolásra szolgáló beugró helyiség.

Az étkezőből szembe nyílik a tágas és világos nappali. Itt beépített, egyedileg ide tervezett és gyártott bútorok találhatók: egy hatalmas tolóajtós, padlótól plafonig polcozott szekrény, az utcafronti fal mentén végighúzódó kétajtós, polcos tároló szekrények, kb. 1 m magasságig. Ez egyik oldalon egy bárszekrénybe torkollik, amelynek aljában 4 nagy fiókos rész található.

A nappaliból balra nyílik a hálószoba. Mivel én nem használtam az ajtót a két helyiség között, ezért azt évekkel ezelőtt levetettem, és elszállíttattam. Ezt a funkciót most egy hangulatos függöny tölti be. Az ablakokon jelenleg rögzített reluxa (VELUX) van. A bejárati ajtó műanyag, kívül fahatású, barna színű, hogy illeszkedjen a környezetbe, belül pedig fehér színű.

A fűtés egy termosztáttal szabályozható - napi két intervallum beállítására van lehetőség, hogy mikor kapcsoljon ki-, illetve be a fűtés, milyen hőfokokra stb.

A lakást az építés idején felár ellenében speciális szigeteléssel látták el, így a tetőtér ellenére nyáron sem túl meleg, és télen sem hideg. A jó beosztásnak (ablakelosztásnak) köszönhetően kellemes kereszthuzatot lehet csinálni, ami kifejezetten nyáron előnyös. További kifejezett erőssége a lakásnak, hogy minden helyiség ablakos és természetes napfénnyel megvilágított. (Nincs ablaktalan, vagy sötét belső udvarra, lifthófra néző helyiség).

A Déli Pályaudvar közelsége ellenére a lakás nagyon csendes. A lakókörnyezet kellemes, rendezett.

A lakáshoz saját terasz is tartozik, ami a belső udvar felé néz. A körfolyosó szintjétől magasabban helyezkednek el a lakások, így az esetleges járókelők sem zavarják a teraszon tartózkodók nyugalmát. A lakásokat egymástól hangulatos rácsos fa térelválasztóval szeparálták el.

Mivel ezeket a lakásokat már jóval a ház építése után alakították ki, így a lakáshoz nem tartozik lenti pince, vagy egyéb tárolóhelyiség.

A ház a 20. század első felében épült, tégla, tehermentes. 2000-ben teljes műszaki és belső felújításon esett át (a homlokzati tatarozást kivéve) - ekkor ugyanis a padlásteret a felújítás fejében egy építtetőnek adták, aki egy új szintet alakított itt ki. Ekkor került lift is a házba. A szóban forgó lakás is itt, ezen az új szinten található. A házban szelektív hulladékgyűjtésre (papír, fém, műanyag) is van lehetőség. A lakók rendesek, kulturáltak.

A lakás fűtése cirkó. Mindent egyedi fogyasztás után kell fizetni. Köszönhetően a szigetelésnek és a modern nyílászáróknak, rezsije kimondottan alacsony.

A környék minden szempontból nagyon kedvező. A közlekedés a város minden pontja felé kiváló, nagyon gyorsan el lehet jutni a főbb csomópontokhoz. Sok a közeli zöld terület (szemben a Vérmező, nem messze a Tabán, Gellért-hegy, illetve a XII. kerület gondozott, kellemes parkjai). Csupán 2-2 villamosmegállóra van mind a Mammut, mind pedig a MOM Bevásárlóközpont, szintén nagyon közel a Hegyvidék Bevásárlóközpont. Ezen túl számos kisbolt és éjjel-nappal nyitva tartó üzlet van a közvetlen közelben. A környék biztonságos, rendezett, jó hangulatú. A kerületben számos közösségi rendezvény van (MOM Kulturális Központ), sok étterem, kávézó, illetve közel van a biopiac is. Sőt, a házban, a 4. emeleten egy fogorvosi rendelő is működik.

A lakást jelenleg elsősorban befektetőknek ajánlom, mert albérlő lakik benne. A szerződést ez év áprilisban kötöttük, és 1 évre (min.), vagyis jövő áprilisig biztosan ott fog lakni. A továbbiak már az esetleges új tulajdonossal való megállapodás kérdése.
A funkció eléréséhez kérem jelentkezzen be!

 

Panoráma-Megrendelheto: info@eladoalakasom.hu
Eladó Otthonunk
Tulajdonostól Bp. VII. István utcában 1+1/2 szobás lakás eladó
Pestszentlőrinc társasházi lakás+saját kert ELADÓ
1114 Budapest, Bartók Béla út 66.
VIII.ker Palotanegyedben 63 m2-es 2+1 szobás felújított lakás eladó

Gyorslinkek

Tulajdonostól eladó lakás
Budapest I. kerület

Tulajdonostól eladó lakás
Budapest II. kerület

Tulajdonostól eladó lakás
Budapest III. kerület

Tulajdonostól eladó lakás
Budapest IV. kerület

Tulajdonostól eladó lakás
Budapest V. kerület

Tulajdonostól eladó lakás
Budapest VI. kerület

Tulajdonostól eladó lakás
Budapest VII. kerület

Tulajdonostól eladó lakás
Budapest VIII. kerület

Tulajdonostól eladó lakás
Budapest IX. kerület

Tulajdonostól eladó lakás
Budapest X. kerület

Tulajdonostól eladó lakás
Budapest XI. kerület

Tulajdonostól eladó lakás
Budapest XII. kerület

Tulajdonostól eladó lakás
Budapest XIII. kerület

Tulajdonostól eladó lakás
Budapest XIV. kerület

Tulajdonostól eladó lakás
Budapest XV. kerület

Tulajdonostól eladó lakás
Budapest XVI. kerület

Tulajdonostól eladó lakás
Budapest XVII. kerület

Tulajdonostól eladó lakás
Budapest XVIII. kerület

Tulajdonostól eladó lakás
Budapest XIX. kerület

Tulajdonostól eladó lakás
Budapest XX. kerület

Tulajdonostól eladó lakás
Budapest XXI. kerület

Tulajdonostól eladó lakás
Budapest XXII. kerület

Tulajdonostól eladó lakás
Budapest XXIII. kerület

| Tulajdonostól eladó lakások | Ingyenes lakás hirdetés | MIÉRT? | Kapcsolat | Tippek a sikeres lakáseladáshoz

eladoalakasom.hu - 2012. Minden jog fenntartva! -