Adatlap nyomtatása 

(Mielőtt kinyomtatod gondolj a környezeted védelmére!)

XI.ker. Ulászló
XI. kerület Ulászló utcában 53,6 m2 társasházi lakás eladó

Referencia szám: [000918]

Tel: 30-9779669
XI. kerület
Szentimreváros
Ulászló
Emelet: 1
Ár: 38.8 Millió

alapterület:
53m²
emelet:
1
szobák száma:
1
épület tipusa:
tégla lakás
állapota:
felújított
lift:
nincs
terasz/erkély:
van
körfolyosó:
Nem
parkolás:
parkoló
fűtés:
távfűtés egyedi méréssel
tároló:
van
 

XI. kerület Ulászló utca végén (a Függetlenségi parknál) tulajdonostól eladó egy nappali + egy hálószobás, első emeleti, kelet-délkeleti fekvésű, tégla építésű társasházi lakás.
A nettó (mért) alapterület 53,6 m2, a szobák különbejáratúak. A lakáshoz tartozik pince - tároló 1,76 m2. A belmagasság 2,6 m. Az ingatlan per-, teher- és igénymentes.
Állapot: 2010-ben teljeskörűen felújítva, ideértve a nyílászárók, az elektromos és vízvezetékek, valamint a radiátorok cseréjéjét is. 2016-ban festés és a szobák padlóburkolatának cseréje, valamint a villanykapcsolók és a nappaliban a konnektorok cseréje. Egyéb extrák: szobáknál rolós szúnyogháló, 2017-ben mindkét szobában LG inverteres hűtő-fűtő klíma felszerelése, 2 év gyári garancia. Tárolás: a lakás alapterületéhez képest nagyméretű tárolási lehetőségekkel rendelkezik. Tükrös gardrób 120X200 cm, bejárati ajtó felett épített mély tároló 160X140X60 cm pl. a bőröndök számára, továbbá külön tároló helyiség (ld. alaprajzon). A konyhabútor és a beépített konyhai berendezések (BOSCH kombinált tűzhely, BOSCH mosogatógép) a vételár része.
Közművek: távfűtés és melegvíz egyedi mérővel, vízórák cseréje 2017-ben, gázmérő cseréje 2016-ban.
A lakást mindkét oldalon lombos fák veszik körbe, nyáron kellemes árnyékot biztosítva a hőség ellen. Télen a lakás rendkívül napos. Az ablakok kíváló hangszigetelésének köszönhetően a konyha-étkezőben a Nagyszőlős utca forgalmi zaja teljesen kiszűrhető, ugyanakkor az Ulászló utca felőli szobák csendesek, nyugodtan lehet aludni nyitott ablakok mellett.
Parkolás: a lakáshoz tartozik saját parkolóhasználati jog, zárt parkolóban. A havi bérleti díj lakók számára 5000.- Ft/hó. Az utcában a parkolás jelenleg ingyenes, de tervezik a fizetős övezet bevezetését.
A ház karbantartott, átlagos állapotú (a 60’-as évek elején épült), folyamatos felújítások folynak. A ház pénzügyei rendezettek. Havi közös költség: cca. 10.000.- Ft.
Irányár: 38,8 M Ft.

Üzletek, intézmények 50-100 m körben: önkormányzat, körzeti orvosi rendelő, iskola, óvoda, 2 db közért, gyógyszertár, zöldséges, hentes, virágos, szabó.

Jegyzeteim:

www.eladoalakasom.hu