Adatlap nyomtatása 

(Mielőtt kinyomtatod gondolj a környezeted védelmére!)

XIII.ker. Hegedűs Gyula
Újlipótban, emeleti 1,5 szoba+hallos lakás, zöldre néző kilátással

Referencia szám: [000850]

Tel: 70-2816975
XIII. kerület
Újlipótváros
Hegedűs Gyula
Emelet: 3
Ár: 24.8 Millió

alapterület:
53m²
emelet:
3
szobák száma:
2
épület tipusa:
tégla lakás
állapota:
felújítandó
lift:
nincs
terasz/erkély:
nincs
körfolyosó:
Igen
parkolás:
utcán
fűtés:
gázfűtés
tároló:
van
 

XIII. kerület közkedvelt részén az Újlipótvárosban, a Duna és a Szent István park közelében, egy századfordulós, tégla építésű, lift nélküli társasház III. emeletén kellemes, tágas terekkel rendelkező 1,5 szoba + hallos lakás eladó, azonnal költözhető.

A legoptimálisabb elrendezése van az ingatlannak, mert a DNy-i tájolású nappali a fákkal övezett Gogol utcára néz, a világos háló ablaka az udvarra tekinthetünk ki, fűtése gázkonvektorral megoldott (parapetes konvektor, azaz a több száz ezer forintos kémény bélelést megspórolja, ha fűtés korszerűsítését Mika mini cirkóval tervezi). Esztétikai felújítást igényel, az eredeti fa nyílászárók jó állapotúak.

Közös költség: 14.800,- Ft

A Hegedűs Gy.-Gogol u. sarkán álló társasház karbantartott, rendezett anyagiakkal rendelkezik, a tetőszerkezet felújítása/cseréje nemrég fejeződött be.

A ház előtt buszmegálló (15,115), de a környéken mennek a 75,76-s trolik, M3 metró. Számos bevásárlási lehetőség (ALDI, éjjel nappali, Lehel téri piac), fagyizó, táplálékallergia és bioboltok, Kleoptátra fitness, wellness, szolárium a közelben.

Jegyzeteim:

www.eladoalakasom.hu