Adatlap nyomtatása 

(Mielőtt kinyomtatod gondolj a környezeted védelmére!)

XIII.ker. Viza utca
ELADÓ 60 m2-es lakás Viza utca 3. - Duna PART - Riverside Apartmanház

Referencia szám: [000844]

Tel: 70-4105108
XIII. kerület
Vizafogó
Viza utca
Emelet: 3
Ár: 56.9 Millió

alapterület:
60m²
emelet:
3
szobák száma:
2
épület tipusa:
tégla lakás
állapota:
újszerü
lift:
van
terasz/erkély:
van
körfolyosó:
Nem
parkolás:
utcán
fűtés:
házközponti
tároló:
nincs
 

Eladó egy 60 m2-es lakás a Riverside Apartmanházban – Duna Part – Viza utca 3. szám alatt. A lakás a Dunára PANORÁMÁS, erkélyes (5,21 m2), továbbá 2 egész szobás külön konyhás 60 m2-es, emeleti!

A ház 2004-ben épült, kevesebb, mint 100 méterre a Dunától, a Margitszigettel szemben található. A ház KORLÁTLANUL és INGYENESEN használható padlófűtéses USZODÁVAL, SZAUNÁVAL, GŐZ és PEZSGŐFÜRDŐVEL, felszerelt és légkondicionált EDZŐTEREMMEL is rendelkezik. Ezeket CSAK a LAKÁS TULAJDONOSOK vehetnek igénybe, illetve úszómester által állandóan felügyelt a terület.

A lakás TELJES BERENDEZÉSE (bútor, gépek) az ÁR RÉSZÉT KÉPEZI. A szobák fa szalagparkettával, a többi helyiség járólappal burkolt. Házközponti fűtésű EGYEDI MÉRŐÓRÁKKAL (víz, fűtés). Parkosított belső KERT és külső JÁTSZÓTÉR is tartozik a házhoz. A KÖLTÖZÉS akár 30 napon belül is megoldható. A házban 24 órás BIZTONSÁGI és PORTA szolgálat működik.

Központi elhelyezkedéséből adódóan minden irányból könnyedén megközelíthető, mind tömegközlekedéssel, kerékpárral vagy gépkocsival. A ház előtti Duna parti sétány a Margit hídtól egészen a vizes VB helyszínéig (Dagály) húzódik. A ház közelében állnak meg a 15/115-ös autóbuszok, illetve 5 percnyire találhatóak a 75/79 -es trolik az 1-es villamos és a 3-as (kék) metró is, így valóban néhány perc alatt a belvárosba lehet jutni. Emellett a környék infrastruktúrája is kiváló, mivel rengeteg park és sétány található ezen a részen, valamint a 2017-es vizes VB kapcsán újabb jelentős fejlesztésekre is sor kerül még, ami tovább növeli majd az itt lévő ingatlanok értékét.

Amennyiben fontos Önnek a komfort és KÉNYEKLEM, szeret SPORTOLNI, vagy a DUNA PARTON, MARGISZIGETEN sétálni/futni, ez a tökéletes választás!

Jegyzeteim:

www.eladoalakasom.hu