Adatlap nyomtatása 

(Mielőtt kinyomtatod gondolj a környezeted védelmére!)

VII.ker. Jósika
\"Kertes ház\" a belvárosban

Referencia szám: [000830]

Tel: 70-4232024
VII. kerület
Erzsébetváros
Jósika
Emelet: fs
Ár: 34.5 Millió

alapterület:
72m²
emelet:
fs
szobák száma:
3
épület tipusa:
tégla lakás
állapota:
lift:
nincs
terasz/erkély:
nincs
körfolyosó:
Nem
parkolás:
parkoló
fűtés:
gázfűtés
tároló:
van
 

Eladóvá vált szeretett lakásunk, amit hét éve simogatunk, szépítgetünk, de mostanra sajnos kinőttük.
A ház egy kevés-lakásos társasházban van, központi helyen, mégis csendes utcában található, átjáró forgalom szinte nincs, de gyalog 3 perce van a nagykörúti villamos, és mind a Keleti, mind a Nyugati pályaudvar könnyen megközelíthető.
A közösség kedves, csendes, minden közös ügyet meg tudtunk eddig békésen beszélni, nincsenek irreális szabályok a házban.
A lakás maga egy különálló épület a társasház udvarában, belső kétszintes, tetőtér-beépítéses. Tartozik hozzá egy saját használatú kis kertrész, amitől belvárosi kertes ház hangulata van, ahol valóban madárcsicsergésre lehet kiülni reggel. Az udvarba be lehet állni autóval, ami a belvárosban aranyat érhet annak, aki félti az utcán az autóját.
A helyiségek ablakai déli, délkeleti irányúak, így kb. reggel 9-től délután kettőig besüt a nap, de délután is világosak a szobák, mivel a társasház csak egy emeletes, így az udvar világos. Légkondicionáló van.
Az elmúlt öt éveben cserére került a tető, a villanyvezetékek, a vízcsövek, a fürdőszoba. Az ablakok bukó-nyíló dupla üveges műanyag illetve fa ablakok, a lakás kívülről dryvittal szigetelt. Tulajdonképpen a nappali-konyha tisztasági festése után a lakás költözhető állapotban van. Az ár részét képezi a konyhabútor, a gáztűzhely és a mosogatógép (igény esetén a hűtő). Az ár irányár. INGATLANOSOK INKÁBB NE, KÖSZÖNÖM.

Jegyzeteim:

www.eladoalakasom.hu