Adatlap nyomtatása 

(Mielőtt kinyomtatod gondolj a környezeted védelmére!)

XI.ker. Cseresznye
Sasadon panorámás 3 lakásos ház eladó

Referencia szám: [000645]

Tel: 30-4982189
XI. kerület
Sasad
Cseresznye
Emelet: 3
Ár: 136 Millió

alapterület:
301m²
emelet:
3
szobák száma:
10
épület tipusa:
tégla lakás
állapota:
felújítandó
lift:
nincs
terasz/erkély:
van
körfolyosó:
Nem
parkolás:
garázs
fűtés:
gázfűtés
tároló:
van
 

TULAJDONOSTÓL eladó Sasad egyik legszebb utcájában, Kelet-Dél-Nyugat-i fekvésű ,örök luxus- panorámás, 3 lakásos ingatlan. MINDHÁROM LAKÁS KÜLÖN BEJÁRATTAL RENDELKEZIK, külön lakásként funkcionál. A telek mérete 1166 m2, a ház a telek felső részén, az utcafrontnál található. Az alsó két szint az 1970-es évek elején épült, a tetőtéri lakás 2001-ben készült el. Az ingatlan tehermentes, osztatlan közös tulajdon.

A legalsó, földszinti lakás 101 m2, kertkapcsolatos, külön bejárattal rendelkezik - 3 szoba, konyha-étkező, fürdőszoba, külön WC, kamra, kazánház.
A középső lakás 105 m2, szintén külön bejáratú, kertkapcsolatos, az utcával egy szinten helyezkedik el -3 szoba: nappali, két háló, illetve konyha, étkező, fürdőszoba, külön WC, az erkély 15 m2.
Az alsó két szint egy belső lépcsővel is össze van kötve, ez bármikor megszüntethető. A két lakás fűtését illetve a meleg vizet közös kazán, illetve 2 db cirko biztosítja.
A legfelső, tetőtéri lakás alapterülete 120 m2, ebből hasznos alapterület a 9 m2-es erkéllyel együtt 95 m2. Külön bejárattal rendelkezik az utcáról, belső két szintes. Az alsó szinten 3 szoba: egy amerikai konyhás nappali, 2 háló, fürdőszoba, külön WC, előtér és kamra található, az erkély 12 nm2-es. A felső rész 40 nm-es, egybefüggő tér hajópadlóval burkolva, 4 db tetőtéri ablakkal. A fűtést és meleg vizet önálló gáz cirko biztosítja.
A házhoz tartozik egy zárt 15 m2-es garázs, egy külön garázsbeálló, egy 15 m2-es pince és egy kerti tároló-a vételár ezeket is tartalmazza.
Az alsó két lakás teljes korszerűsítésre szorul, a tetőtéri lakásban csak kisebb felújításra van szükség.

A ház felújítás után 3 KÜLÖN LAKÁSKÉNT ELADHATÓ, KIADHATÓ. A kertben jelenleg többnyire gyümölcsfák és örökzöldek vannak, de kialakítható medence, játszótér, park, stb.
Mindhárom lakás a fekvésnek és a hatalmas ablakfelületeknek köszönhetően reggeltől estig napos, világos, a panoráma elvehetetlen.
A közlekedés kiváló, az iskola és óvoda 7 perc gyalog, a 8-as, 53-as busz és 59-es villamos percek alatt elérhető, M1/M7-es autópályák is a közelben.
Kérem ingatlanosok ne jelentkezzenek!

Jegyzeteim:

www.eladoalakasom.hu